rockayseri
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Sitemizden En son Haberler: Elvis Presley 74. Yaş Günü
Gönderen Konu: Gripin  (Okunma sayısı 1680 defa)

•  Üye Grubu : Admin
  •  Kişisel Mesaj : Yaşayan Ölü
WWW E-Posta
09-11-1978 tarihinde doğan S. Birol Namoğlu, amatör müziğe İSTEK Kemal Atatürk lisesinde okurken Emir Işılay ve Murat Emre ile beraber kurdukları lise grubunda vokalistlik yaparak başladı. Bu grupla lise festivallerinde çaldı.

1998 yılında Serdar Derekoy ve Mustafa Keçeli ile beraber kurduğu Yanki grubu ile Boğaziçi Üniversitesi 1. Amatör Müzik yarışmasında en iyi erkek solist ödülünü, Yanki grubu da en iyi performans, en iyi grup ve jüri özel ödüllerini aldı. 1999'da Evren Gülçığ ile beraber Gripin'i kurdu.

06-09-77 tarihinde doğan Evren Gülçığ, 1993 yılında şişli Terakki Lisesi'ndeki grubuyla Altın Mikrofon 2.lik ödülünü aldı. 1994-1995 arasında Emir Işılay ile kurduğu Pharoh isimli grupta gitar caldı. 1997 yılında Birol Namoğlu ile beraber “İsmi Lazım Değil” bir grupta gitar çaldı. 1997-1998 yılları arasında bir yandan Pera Güzel Sanatlar'da caz armonisi eğitimi alırken bir yandan tiyatro müzikleri hazırladı. 1999 da Birol Namoğlu ile beraber Gripin'i kurdu.

21-02-1982 tarihinde doğan Arda İnceoğlu, amatör müzik hayatına Evrim Lisesi'nde başladı. Lise konserleri ve yarışmalara katıldı. 2001 yılında Kung fu ile çalışmaya başladı. Kung Fu ile birçok konser ve festivaller ile beraber Line ve Kadıköy Budha Bar'da çaldi. 2002 yılı yazında Gripin'e geldi.

26-12-1981 tarihinde doğan Murat Başdoğan, amatör müzik hayatına şişli Terakki Lisesi`nde başlayan bir diğer Gripin üyesi olan Murat, Krem Sedef ile beraber kurduğu Popcorn adlı okul grubuyla birçok lise festivalinde sahneye çıktı. 2001 yılında kendini aniden Gripin'de buldu.

22-05-1980 tarihinde doğan İlker Baliç, Kadıköy Anadolu Lisesi Grubu şeklinde kurdukları kung fu ile 9 sene çaldı. 2000'de Gripin'e katıldı. Halen cumaları Kung Fu ile Budha Bar'da sahne alıyor.

I'm falling down..
------------------------
Son Dinlediğim Şarkılar
10 Years
10 Years
10 Years
10 Years
10 Years
when will you breathe
Angelic
R.E.S.T.
try again
Shelter (live acoustic)

•  Üye Grubu : Taze
gripini gerçekten çookk seviyorum bütün şarkıları muhteşem. insan bi şarkıyı bi süre dinledikten sonra sıkılır ama gripin de bu hiç olmadı.. kayserideki konserine de gidemedim çok üzüldüm gerçekten... :( :(

Mutluluk Yürekli Olana Yakıþır, Ben Sevdiysem Buna Kim Karıþır

•  Üye Grubu : Editör
  •  Kişisel Mesaj : dumanında yitip giderim
WWW E-Posta
hic gelme gideceksen fawori parçamdır güzeller hoşlar

GOD is DEAD

aslında hayat sadece tozlardan ibaretmiş
uçuşunca gözümüze kaçıp bizleri ağlatan

herşeyle ilgili hayatla ilgisiz

www.ultrAslan38.org
www.kolejfm.com.tr
www.radyoplus.com.tr

•  Üye Grubu : Yetişkin
  •  Kişisel Mesaj : waiting for you...
E-Posta
kayserideki konserini kim organize ettiyse tam bir fiyaskoydu...çünkü hiç bir yerde ilanını görmedim konseri olduğu akşam öğrendim bilsem kesin giderdim zaten böyle şeyler kaç kere oluyorki...

I see it in your eyes
I feel it in your touch
I taste it from your lips
And baby more i love you...

E-Posta
ya gripinın emre aydınla düetı manyak ya cok sevıytorum ya ....   ben sensiz ıstanbul'a dusmanım..................

ve ugrasamk anlamsız yuzundekı yabancı, her gecen sanıye bana daha yabancı, ve boyle olmasın bıldıgınm gıbı kalsan, hergecen sanıye dahada zorlasmasın  ve gulumse sımdı gulumse sımdı ve gulumse sımdii!!!!!!

•  Kişisel Mesaj : No matter what i do.I alwaysforget to forget u ...
E-Posta
ya güzel şarkıları war hatta emre aydınla düeti çok güsel ben sensiz isatanbula düşmanım şarkısı ama nedense çoğu yerde 2.planda kalıo ...

Kırdığınız hayal
kurduğunuz hayal olmasın sakın !?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kodlama : Özgür | Grafik : Aziza
Bu sayfa 0.633 saniyede 31 sorgu ile oluşturulmuştur
Savaş somuncu müzik merkezi