rockayseri
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Sitemizden En son Haberler: My Dying Bride'dan yeni albüm ...
Gönderen Konu: Kramp  (Okunma sayısı 500 defa)

•  Üye Grubu : Yetişkin
  •  Kişisel Mesaj : son...
WWW E-Posta
Bu grup da Türkiye'de harcanan sağlam metal gruplarından biri. benim en çok sevdiğim türk metal gruplarından biri. Sitede biyografisinin olmamasına şaşırdım. Lan n'oldu derken şarkılarına çektikleri klip unutamayacağım klipler arasında.

<a href="http://www.youtube.com/v/BRks64ViPts&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/BRks64ViPts&rel=0</a>

BİYOGRAFİ : Grup 1984 yılında Doğan Sakin (Gitar/Vokal), İdris Tübcil (Davul), Nezih Onur (Bas Gitar/Vokal) tarafından kuruldu. Grup 1986 yılında Onlarla isimli demosunu kendi imkanlarıyla piyasaya sürdü. 1993 yılında ise ilk yasal albümleri Lan N oldu yu Şahin Plak tan çıkardılar. Lan N oldu adlı albümlerinin kayıtları konusunda istediğini alamayan grup Ada Müzik ile anlaştı ve albümü ikinci kez çıkardı. Albüme ismini veren Lan N oldu şarkısına bir de klip çekildi.

Kramp isim olarak baba Heavy Metal grubu Krank tan etkilenmiştir. Bugüne kadar Cem Karaca, Erkin Koray gibi ustalarla konserlere çıktılar ve Nuri Kurtcebe, Gökalp Baykal, Aptülika ve sağlam Thrash gruplarından Kronik ile çalıştılar. İkinci albümleri İstanbul Sokakları nı 1998 yılında yine Ada Müzik ten çıkartan Kramp albümde ilk olarak Erkin Koray ın söylediği ve sözleri Nuri Kurtcebe ye ait Tek Başına isimli şarkıyı seslendirdi. Gökalp Baykal da kayıtlarda Synthesizer da yer aldı. Tam bir rock/heavy metal arası sound a sahip olan albüm birçok dinleyici tarafından beğenildi ve birçok yerde olumlu eleştiriler aldı. Albüm hem MC hem de CD olarak piyasaya sürüldü.

Kramp - Lan N oldu (Şahin Plak, Ada Müzik)

1-lan n oldu
2-püf püf
3-gitme
4-sen ve ben
5-gençlik
6-kimse yokken
7-küçük küçük damlalar
8-bazı an
9-katarsis

Kramp - İstanbul Sokakları Ada Müzik MC/CD

1-tek başına
2-kanatlarım olsa
3-doğduğum günlere
4-onlarla
5-istanbul sokakları
6-aklıma gelmişken
7-bir dünya arıyorum
8-abuksubuk
9-kudurmuş azgın sular

(biyografi alıntıdır.)

•  Üye Grubu : Editör
  •  Kişisel Mesaj : Chinese Democracy
WWW E-Posta
ilginç. ben başlık var zannediyordum. neyse...

lan N'oldu, Püf Püf, tek Başına, Kanatlarım olsa, İstanbul Sokakları vs...

Kendileri TR'de hard rock diyince aklıma gelen ilk gruptur. saygı duyulması gereken gruptur.

Büyük gün 23 Kasım! Yine sallayacak ortalığı.

•  Üye Grubu : Editör
  •  Kişisel Mesaj : Chinese Democracy
WWW E-Posta
evet. aralık ayı boyunca, haftada bir kez, dorock barda konser verdiler. Kayseri de görmek isteriz. bu arada, Kramp ın yeni albümü Nisan ayında görücüye çıkıyor (muş) hadi hayırlısı...  :alkış:

Büyük gün 23 Kasım! Yine sallayacak ortalığı.

•  Üye Grubu : Yetişkin
  •  Kişisel Mesaj : apho
İyiiler bayaa.. x))

Kimisi renkli kimisi Boyalı...

Gereken ilgiyi gösteremedim henüz^^

•  Üye Grubu : Admin
  •  Kişisel Mesaj : rools 4 fools
Hard Rock'ın ülkemizdeki öncü gruplarından Kramp'ın kurucu üyelerinden Nezih ONUR'un, Şehir Rock dergisi yazarlarından Serkan Beyde'ye yaptığı açıklamaya göre; Kramp uzun bir aradan sonra tekrar albüm hazırlığında. En son 1999 yılında İstanbul Sokakları albümünü yayınlayan grup, bir süre sonra müziğe ara verdiğini açıklamıştı. Geçtiğimiz yıl tekrar toparlanan Kramp, başta 20.yıl konseri olmak üzere, İstanbul'da ve diğer birçok şehirlerde konserlerine hız vermişti. Kramp cephesinden gelişmeler kulağımıza geldikçe sizlere buradan iletmeye devam edeceğiz.

Kayseri'de Rock Müziği Yayma Operasyonu!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kodlama : Özgür | Grafik : Aziza
Bu sayfa 0.142 saniyede 29 sorgu ile oluşturulmuştur
Savaş somuncu müzik merkezi